BASISPAKKET

€ 695

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

--------------

3 prenatale sessies 

--------------

24/24 oproepbaar vanaf
37 weken zwangerschap tot
de bevalling

--------------

Continue aanwezigheid tijdens
de bevalling

--------------

Nagesprek 

--------------

Tussendoor onbeperkt contact
(telefonisch, via mail, Whatsapp)

Heb je reeds de groepslessen* HypnoBirthing gevolgd en wil je als extra mijn ondersteuning tijdens je bevalling?

Of wens je liever deze begeleiding te verdiepen met individuele sessies HypnoBirthing?

Dat kan heel voordelig!

Vraag hier meer info.

 

*enkel van toepassing op groepslessen die doorgaan in samenwerking met vroedvrouwenpraktijk De Oever

EXTRA

TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Het is een oriënterend gesprek om te kijken of het tussen ons klikt. Daarom is het fijn dat de partner hierbij is.

 

Daarna hebben we 3 ontmoetingen. Tijdens deze momenten stoom ik jou en jouw partner klaar voor de bevalling. Ik informeer je over je rechten en geef je inzicht in het geboorteproces. Je ideeën, vragen, verwachtingen en wensen komen uitgebreid aan bod en we stellen samen een geboorteplan op.

 

Om ook je lichaam goed voor te bereiden op de bevalling is het fijn ook samen wat lichaamswerk te doen:  ademhaling- en ontspanningstechnieken, houdingen tijdens de arbeid, rebozo massage, shiatsu ...

Je mag me ook altijd bellen, Whatsapp'en, mailen als je vragen hebt of ergens over wilt praten, de hele zwangerschap door.

TIJDENS DE
BEVALLING

Tijdens de bevalling ben ik jullie vaste en vertrouwde gezicht. Vanaf
week 37 ben ik 24/7 stand-by voor jullie. Als de eerste tekenen van de geboorte zich voordoen, kan je mij bellen en ik kom naar jullie toe. Ik blijf de hele bevalling bij jullie, hoe lang het ook duurt. Ik ga nooit weg, want niets is zo naar als tijdens het geboorteproces alleen gelaten te worden.

 

Ik kan met ondersteunende technieken je helpen meer te ontspannen, je helpen met je ademhaling en verschillende soorten massage toepassen. Ook kan ik houdingen voorstellen die je bevalling bevorderen of die helpen om de weeën op te vangen. Ik ken heel wat tips en tricks om het natuurlijke proces van het lichaam te ondersteunen. Evengoed kan mijn rol eerder beperkt blijven door op de achtergrond aanwezig te zijn. Bij dit alles moedig ik de partner aan om zijn rol op te nemen.

DE KRAAMTIJD

Het moederschap is vaak overweldigend. Je komt voor kleine en grote uitdagingen te staan. 

 

Ook in deze periode ben ik er voor jullie en kan ik jullie ondersteunen, afhankelijk van jullie behoeften en bezorgdheden (krampjes, borstvoeding, babyblues, slaap- en huilgedrag).

 

Ook kan ik jullie spruit verwennen met een ontspannende babymassage.